nebo registrovat
0 položek 0 Kč

Airport Express

Airport Express bus 399

Autobusová linka AE jezdí denně v pravidelném intervalu 30 minut. Ve směru na Letiště Václava Havla lze tento spoj využít od 5:30 do 22:00 hodin,v opačném směru pak od 5:30 do 21 hodin. Na linku jsou nasazovány převážně nízkopodlažní autobusy zajišťující snadný nástup a dostatečný prostor pro uložení zavazadel. 

VLAK+ letiště

Pojeďte na Letiště Václava Havla Praha vlakem a přípojným autobusem, s výhodnou jízdenkou VLAK+ letiště s prodlouženou platností.

S jízdenkou VLAK+ letiště vás odvezeme pohodlně až na letiště a po návratu ze zahraničí i zpět domů, a to za zvýhodněnou cenu. Stačí si zakoupit zpáteční jízdenku VLAK+ letiště 2. třídy, kdy vám budou vydány dvě jízdenky (1. jízdenka je určena pro vlak do Prahy) a ve stanici Praha hl.n. přestoupit na autobusovou linku AE, kde použijete 2. jízdenku určenou pro autobus. Za pouhou půlhodinu se ocitnete přímo na letišti před Terminály 1 a 2.

Jízdenku na vlak ani na autobus rozhodně nevyhazujte. Pokud si je obě totiž po vašem příletu ze zahraničí necháte orazítkovat datumovým razítkem ČD na kterékoliv informační přepážce Letiště Václava Havla Praha nebo turistických informačních centrech Pražské informační služby (Prague City Tourism, příletové terminály T1 a T2), budete na ni moci cestovat zpět domů linkou AE (kde předložíte 2. jízdenku pro linku AE) a dále vlakem (kde předložíte 1. jízdenku na vlak) do stanice uvedené na jízdence jako nástupní. 

Upozorňujeme cestující, že z důvodu nepředvídatelné dopravní situace na trase linky AE může docházet k prodloužení jízdní doby. Proto je vhodné volit návazné spoje s odpovídající časovou rezervou.

 

Alternativní nabídky

  Vlak+ letiště Praha 

Úvod Další služby Návazná doprava