nebo registrovat
0 položek 0 Kč

Biketower

Biketower je sít automatických úschoven kol, kterou naleznete vždy v blízkosti nádraží.

 

K 1.3.2022 jsou v provozu tyto cyklověže ve  stanicích Beroun, Břeclav, Čelákovice, Hodonín, Hranice na Moravě, Jaroměř, Kolín, Litoměřice město, Lysá nad Labem (2x), Moravská Třebová, Milovice, Pardubice, Poděbrady, Přerov, Šumperk,Trutnov, Třinec.

Při použití bezkontaktní čipové In Karty, na které je nahrána některá z platných aplikací IN 25, IN 50, IN 100 a IN Business je parkování kol v cyklověži prvních 24 hodin zdarma. Vyjímku tvoří Biketower v Pardubicích a Hranicích kde hradí zákazník Českých drah s platnou aplikací 5 Kč denně.

Zákazníci Českých drah, kteří jsou držiteli VIK (a používají Android) na které je nahraná některá z platných aplikací IN 25, IN 50, IN 100 a IN Business, mají bezplatné parkování kol v cyklověži  prvních 24 hodin zdarma (v případě, Hranic hradí pouze 5 Kč denně). 

Postup při využití In Karty:

  • Kolo uložíte dle pokynů v cyklověži
  • Při vyzvednutí kola načtěte úschovní lístek
  • a) postup při použití BEZKONTAKTNÍ čipové In Karty: Po zobrazení částky k zaplacení přiložte bezkontaktní čipovou In Kartu s platnou zákaznickou aplikací
  • b) postup při použití VIK: Po zobrazení částky k zaplacení přiložte telefon na kterém je otevřena aplikace Můj vlak s platnou zákaznickou aplikací. (VIK je funkční v cyklověži: Hranice, Milovice).

Využití VIK je možné pouze na telefonu Android (na Iphone není NFC podporováno).

Více na https://www.biketower.cz/cz/ 

 


Úvod Aktuality